Ik help je graag om weer te focussen op je droom door de randzaken van je over te nemen. Gevestigd in de regio Westland, waar het percentage zzp'ers gemiddeld erg hoog ligt, ben ik opgegroeid met de Westlandse werkmentaliteit en bekend met het ondernemerschap. Ik weet wat er bij het runnen van een (tuinbouw)bedrijf komt kijken en assisteer je waar nodig op het gebied van marketing, administratie of secretariële werkzaamheden. 

Word ik binnenkort jouw assistent?

 

inge 5156

Met een opleiding Communicatie en werkervaring als o.a. Marketing- & Officemanager op zak, kan ik je van A tot Z helpen. Geen vraagstuk is mij te gek en als ik ergens niet genoeg van weet, schakel ik iemand uit mijn grote netwerk voor je in. Met een open blik en positieve instelling komen we samen een heel eind. Ik word enthousiast van ondernemers die hun droom najagen en moedig je hier graag in aan!

Daarnaast is vrije tijd ook erg belangrijk. Samen met mijn gezin en vrienden genieten we van etentjes, wijntjes op het terras, gezellige feestjes en mooie reizen maken. Ik streef graag na dat je werkt om leuke dingen te doen in je vrije tijd en in je vrije tijd oplaadt voor je werk.

Des te belangrijker is het dat je werk doet wat je leuk vindt en waar je energie van krijgt!