Raak je altijd een beetje in paniek als het einde van het kwartaal weer nadert en de BTW aangifte gedaan moet worden? Gaan de zaken goed, maar is dit niet terug te zien op je bankrekening, omdat je erg achterloopt met het versturen van je verkoopfacturen? Puilt je archiefkast uit van de stapels documenten die je nodig eens moet ordenen, waardoor je nu niks terug kunt vinden? Dan wordt het tijd om het anders aan te pakken!

Wil je meer informatie over het uitbesteden van administratieve zaken? Neem dan gerust contact met me op!

money 2724241 1920

Facturatie

Loop je hopeloos achter met het versturen van je verkoopfacturen en schiet je nu alles voor? Ik neem dit van je over en zorg voor doorlopende inkomsten.

accountant 4008603 1920

Inkoopfacturen

Zit je accountant in je nek te hijgen, omdat hij bonnen mist voor de BTW aangifte? Ik neem het inboeken van de inkoopfacturen van je over, zodat het netjes op orde is.

paper 3941882 1920

Archiveren

Ligt er een stapel documenten op je bureau en kun je niks vinden in je bestanden? Laat mij je helpen om een goed gestructureerd systeem aan te leggen.

paper 3147856 1920

Betalingen inkoop

Krijg je steeds herinneringen van je leveranciers, omdat je maar niet aan de betalingen toekomt? Vertrouw me en laat mij de inkoopfacturen (op tijd) betalen.

laptop 820274 1920

Gegevens invoeren

Heb je een lijst aan gegevens die je graag in een systeem ingevoerd wilt hebben? Dit is zonde van jouw kostbare tijd, laat mij dit doen voor je.

creative 725811 1920

Overige kwesties

Zijn er andere (administratieve) werkzaamheden waar je niet aan toe komt? Samen bepalen we de effectiefste werkwijze en ik ga aan de slag.

Ik help je hier graag bij! Daarnaast beschik ik als Virtual Assistent over een groot netwerk. Als ik je niet zelf kan helpen, kan ik je wel in contact brengen met iemand die hierin is gespecialiseerd. Hierdoor heb ik verschillende opdrachtgevers van mij al met elkaar in contact gebracht, waardoor er leuke samenwerkingen ontstaan.