Linda is het gezicht achter La Vie Linda. Ze is moeder van 2 kinderen en toen de oudste wat groter werd, is ze binnen het werk als fysio/manueeltherapeut zich ook meer te richten op baby's en kinderen. Vanaf 2013 verzorgd Linda de ZwangerFit® cursus en in januari 2014 is ze begonnen met het geven van een cursus Indoor.  Sinds 2019 kan dit ook Outdoor! Doordat er tijdens de nagym veel verhalen komen over de baby's, heeft ze de cursus babymassage gevolgd. 

Om Linda te laten doen waar zij goed in is, neem ik de (belangrijke!) randzaken van haar over. Denk hierbij aan:

  • ontwikkeling en creëren van nieuwe website: www.lavielinda.nl
  • schrijven van nieuwe teksten voor de nieuwe website
  • opzetten Facebookpagina, waarna zij dit als eigenaar dit zelf kan gaan bijhouden
  • opzetten en instellen van administratie in Moneybird, waarna zij dit als eigenaar dit zelf kan gaan bijhouden
lavielinda

Toen Linda als zelfstandige ging starten was de eerste stap het ontwikkelen van een nieuwe website. Ik heb in samenwerking met een grafisch bureau het logo en beeldmerk voor haar laten maken (waar ze zelf al erg goed over na had gedacht!). Hier ben ik vervolgens op verder gaan borduren door de nieuwe website in te richten, die met de juiste beelden en teksten de aanstaande mama's moest weten te raken.
Gezien de positieve reacties die Linda hierop krijgt, is dit erg goed gelukt!

'Na bijna 20 jaar in loondienst gewerkt te hebben deed zich een kans voor om kleinschalig voor mezelf te beginnen. Maar waar begin je en hoe regel je alles? Internet is een grote vriend hierin, maar wat is het fijn om aan het figuurlijke handje meegenomen te worden!
Geen vraag of uitleg was te gek of raar voor Inge, wat voor mij heel fijn was! Alle credits naar Inge. En voor mij heel prettig dat ze net moeder was geworden, gezien mijn site voor ZwangerFit en Babymassage.'

Linda Schilt - La Vie Linda