Het maken van een presentatie (waarna je alsnog niet tevreden bent over het resultaat), het uitwerken van een procesbeschrijving of het beheren van een mailbox kunnen veel tijd in beslag nemen. Tijd die jij beter kunt besteden aan werkzaamheden waar je goed in bent en plezier uit haalt. Door diverse taken uit te besteden, wordt de to-do lijst korter, ontstaat er meer rust in je hoofd en kun je je focussen op de groei van je bedrijf.

Wil je meer informatie over het uitbesteden van secretariële zaken? Neem dan gerust contact met me op!

mic 1132528 1920

Presentatie of training

Ga je een plan presenteren, maar wil je hier ondersteunend beeldmateriaal bij gebruiken? Ik zet de presentatie voor je in elkaar.

mailbox 595854 1920

Proces beschrijving

Wil je bij (verkoop)gesprekken een visuele beschrijving tonen van het proces? Vertel het aan me of teken het en ik maak er een overzichtelijk geheel van.

shutterstock 124683778

Relatie geschenken

Wil je je klanten (aan het einde van het jaar) bedanken voor de samenwerking? Ik ga voor je op zoek naar originele geschenken en bestel dit voor je.

mailbox 595854 1920

Mailbox beheer

Kom je er maar niet aan toe om de ongelezen mailtjes in je inbox te beantwoorden? Ik neem dit voor je waar als backoffice en onderhoud contact met je klanten.

paper 3327341 1920

Agenda beheer

Werk je jezelf steeds in de nesten met een te strakke planning? Samen beheren we je agenda en in goed overleg met jou plan ik de afspraken voor je in.

workshop 1746275 1920

Kantoorgerei

Op zoek naar bedrijfskleding, bedrukte pennen of ander kantoormateriaal? Laat mij voor je speuren en het, na jouw akkoord, van A tot Z regelen.

Ik help je hier graag bij! Daarnaast beschik ik als Virtual Assistent over een groot netwerk. Als ik je niet zelf kan helpen, kan ik je wel in contact brengen met iemand die hierin is gespecialiseerd. Hierdoor heb ik verschillende opdrachtgevers van mij al met elkaar in contact gebracht, waardoor er leuke samenwerkingen ontstaan.