Heb je een eindeloze stroom aan onbeantwoorde mailtjes of telefoontjes van klanten? Fijn! Dan is reclame maken voor je bedrijf niet nodig, zou je denken. Toch is het goed om jezelf online (en offline) te promoten. Klanten die je naam via via doorkrijgen, willen vaak even research doen. Daarnaast is het minder werk om je marketing bij te houden, dan alles in 1x uitzoeken.

Wil je meer informatie over het uitbesteden van marketinggerelateerde zaken? Neem dan gerust contact met me op!

digital marketing 1433427 1920

Websitebeheer

Moet je website geupdate worden of ben je toe aan een nieuwe, frisse site? Ik neem het werk voor je uit handen en/of fungeer als tussenpersoon naar een professionele websitebouwer.

facebook 793048 1920

Social Media

Heb je een Facebook en/of Instagram account en denk je elke week: 'Daar moet ik nog iets mee..'? Ik neem het beheer van je over en plaats de content voor je.

paper 3146952 1920

Bloggen

Wil je een product of dienst verder toelichten in een blog, maar ben je geen held in het schrijven ervan? Vertel alle informatie aan mij en ik maak er een goed leesbare blog van.

architecture 22039 1920

Beurzen

Wil je deelnemen aan een beurs, maar heb je geen ervaring bij de organisatie hiervan? Ik help je hier graag bij, van inschrijving tot standbouw.

mailbox 595854 1920

Nieuwsbrieven

Wil je op reguliere basis een nieuwsbrief opstellen en versturen naar je klanten, maar loop je gigantisch achter? Laat dit dan aan mij over.

ecommerce 3546296 1920

Webshopbeheer

Wil je nieuwe producten of extra foto's toevoegen aan je webshop? Of loop je vast met het bijhouden ervan? Ik help je er graag mee.

Ik help je hier graag bij! Daarnaast beschik ik als Virtual Assistent over een groot netwerk. Als ik je niet zelf kan helpen, kan ik je wel in contact brengen met iemand die hierin is gespecialiseerd. Hierdoor heb ik verschillende opdrachtgevers van mij al met elkaar in contact gebracht, waardoor er leuke samenwerkingen ontstaan.