Ken je dat gevoel? Je wilde voor jezelf beginnen om meer vrijheid te hebben en je werktijden zelf te kunnen indelen. Maar sinds je gestart bent als zelfstandig ondernemer lijkt het alsof je het alleen maar drukker hebt gekregen. Aan het einde van de werkweek ligt er nog steeds een stapel werk op je bureau. Als mensen vragen hoe het gaat, is je antwoord steevast: 'Druk!' Gevolgd door een diepe zucht.

Een paar extra handjes zou wel fijn zijn, maar je hebt ook weer niet genoeg werk om iemand parttime of fulltime aan te kunnen nemen. En daarbij: je hebt helemaal geen tijd om sollicitatiegesprekken te voeren en uit te zoeken hoe dat zit met een contract, salarisbepaling en een pensioen. Je hebt je partner al lief aangekeken of hij/zij wil bijspringen, maar ook dat is niet ideaal. Iets met werk en privé gescheiden houden.

Herken je jezelf hierin? Dan is het tijd om het slimmer én (kosten)efficiënter aan te pakken. Als je bedrijf nog net te klein is om iemand aan te nemen, maar te groot wordt om alles nog zelf te doen, is het inhuren van een Virtual Assistent de perfecte oplossing. Een VA werkt als ondersteuner op afstand en wordt per gewerkt uur of op abonnementsbasis betaald. Geen gedoe dus met het inrichten van een werkplek of een vast contract.

Wil je graag je bedrijf naar het volgende niveau brengen en je to-do lijst korter maken? Ik help je graag verder! Zo krijg jij het plezier in je werk weer terug, kun je je focussen op de groei van je bedrijf én geniet je van meer vrijheid. Dat is waarom je je zelfstandig ondernemer bent geworden, toch? Wil je meer informatie of vrijblijvend eens kennismaken? Neem dan gerust contact met me op!

Zoek je hulp bij andere werkzaamheden, die hier niet vermeld staan? Neem dan gerust contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.