Wat jij nodig hebt is een Virtual Assistent

paper 3941882 1920

Ken je dat gevoel? Je wilde voor jezelf beginnen om meer vrijheid te hebben en je werktijden zelf te kunnen indelen. Maar sinds je gestart bent als zelfstandig ondernemer, lijkt het alsof je het alleen maar drukker hebt gekregen. Aan het einde van de werkweek ligt er nog steeds een stapel werk op je bureau. Als mensen vragen hoe het gaat, is je antwoordt steevast: 'Druk!'. Gevolgd door een diepe zucht.

Een paar extra handjes zou wel fijn zijn, maar je hebt ook weer niet genoeg werk om iemand parttime of fulltime aan te kunnen nemen. En daarbij: je hebt al helemaal geen tijd om sollicitatiegesprekken te voeren en uit te zoeken hoe dat zit met een contract, salarisbepaling en een pensioen. Je hebt je partner al lief aangekeken of hij/zij wil bijspringen, maar ook dat is niet ideaal. Iets met werk en privé gescheiden houden. 

Herken je jezelf hierin? Dan is het tijd om het slimmer én efficienter aan te pakken. Als je bedrijf nog net te klein is om iemand aan te nemen, maar te groot wordt om alles nog zelf te doen, is het inhuren van een Virtual Assistent de perfecte oplossing. Een VA werkt als ondersteuner op afstand en wordt per gewerkt uur of op abonnementsbasis per maand betaald. Geen gedoe dus met het inrichten van een werkplek of een vast contract.

Ben je nieuwsgierig geworden waar een Virtual Assistent je bij kan ondersteunen en wat dit kost (of eigenlijk oplevert!)? Ik help je graag verder!

Deel via: