Waarmee kan ik je helpen om te groeien?

money 2724241 1920

Zittend achter je bureau in een grote kantoortuin, al starend naar de klok aan de muur, droomde je ervan om als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan. Dan pas zou je je zo vrij als een vogel voelen, zonder dat er een kritische werkgever in je nek hijgt.

Nu je de sprong gewaagd hebt en het goed gaat met je eigen bedrijf, verdrink je alsnog in werk wat zich opstapelt op je bureau. De administratie moet nodig bijgewerkt worden en je hebt een to-do lijst in je hoofd waar geen einde aan komt.

Was dit nu je grote droom? Je wilde doen waar je goed in bent en waar je energie van krijgt, maar hier had je even geen rekening mee gehouden. Helaas verdien je nog niet genoeg om een fulltime assistent aan te nemen. Die baan in loondienst was misschien zo slecht nog niet.

Wat dacht je van een Virtual Assistent?

Ik help je om weer te focussen op je droom door de randzaken van je over te nemen. Samen bespreken we je huidige werkzaamheden en werkwijze en bepalen wat jij écht leuk vindt om te doen. De rest neem ik van je over of een efficiëntere manier voor bedenken. Zo kun jij je tijd weer besteden aan het werk wat je zo leuk vindt en het binnenhalen van nieuwe klanten (= meer omzet).

Dat is toch waar je van droomde achter dat bureau?

Deel via: