Tuindersvrouw & Huismoeder, echt iets voor mij

dream job 2904780 1920

Ik werd zwanger & nam ontslag. Zo BAM, in 1x m'n hele leven op z'n kop. Een kindje krijgen opzich is al een heel nieuw avontuur, maar dan ook nog je vaste baan opzeggen? Gedurfd of gekkenwerk?

Veel reacties waren: 'Zo stoer hoor! Neem lekker de tijd om voor jullie kindje te zorgen!' Terwijl ze ondertussen misschien wel dachten: 'Mij niet gezien, heel de week thuis zitten met een baby. Het zal daar wel goed lopen met het tuinbouwbedrijf van d'r man dat ze niet meer hoeft te werken..'

De mensen die me een beetje kennen, weten wel in te schatten dat het huismoederschap niet echt past bij mij. Ik ben graag een bezig bijtje. Daarnaast houd ik ook niet graag m'n handje op voor wat boodschappengeld of om nieuwe kleding te komen, maar draag ik liever m'n eigen steentje bij aan de huishoud- & leuke-dingen-pot. Independent woman, weetjewel. Van m'n moeder geleerd.

Dus, wat was dan het plan toen ik ontslag nam met een kindje in m'n buik? Meer vrijheid, eigen tijd indelen, voor ons kindje zorgen én m'n eigen geld verdienen door (deels) vanuit huis te werken als Virtual Assistent..

Welkom in mijn nieuwe leven!

Deel via: